Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Τι είπαν στη συνάντηση Τσίπρας και Μεντβέντεφ ...


Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υποδεχόμενος τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα αφού τον καλωσόρισε είπε ότι η Ελλάδα είναι παραδοσιακός εταίρος της Ρωσίας και πως ελπίζω η επίσκεψή σας να φέρει όχι μόνο πολιτικά αλλά και οικονομικά αποτελέσματα.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε από την πλευρά του ότι «είναι χαρά και τιμή μας να σας συναντήσουμε σήμερα» ενώ ενημέρωσε τον κ. Μεντβέντεφ για τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «θέσαμε τις βάσεις για επανεκκίνηση των σχέσεων των δύο χωρών, σχέσεων που έχουν βαθιές ρίζες και πρόσθεσε ότι οι σχέσεις της φιλίας που αισθάνονται οι λαοί μας είναι δεδομένοι, σημειώνοντας πως είναι αναγκαίο να δώσουμε μια νέα ώθηση σε αυτές τις σχέσεις συζητώντας μια σειρά από θέματα.
«Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία και την επόμενη χρονιά θα οργανώσουμε το έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016 προς όφελος και των δύο λαών και τη σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.
























http://www.makeleio.gr/?p=317625

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com