Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Π.Παυλόπουλος σε Βενιζέλο για εξεταστική για το Χρέος: "Ως ΠτΔ πηγαίνω να προασπίσω το Εθνικό Συμφέρον" ...




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  το απόγευμα  της Δευτέρας απέστειλε  επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ως απάντηση στην επιστολή που του είχε στείλει εκείνος, νωρίς το μεσημέρι. 
 
Την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε στη δημοσιότητα  αργά  βράδυ της Δευτέρας το ΠΑΣΟΚ.
 
Η επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Έλαβα την επιστολή σας και διάβασα με προσοχή τις προσωπικές σας απόψεις όπως διατυπώνονται σε αυτήν. Από το περιεχόμενο -διότι αυτό πρωτεύει- της ομιλίας μου, στην οποίαν αναφέρεσθε, προκύπτει σαφώς ότι έχω πλήρη συναίσθηση, θεσμική και πολιτική, του πλαισίου των αρμοδιοτήτων μου, ως Προέδρου της Δημοκρατίας και συνακόλουθα, του τρόπου αποτελεσματικής υπεράσπισης, από την πλευρά μου, του Εθνικού Συμφέροντος». 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com