Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Γ.Καμίνης: "Να στείλουμε τους λαθρομετανάστες στις κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων" !!!


Να χρησιμοποιηθούν ακόμα και οι κατασκηνώσεις των αξιωματικών του στρατού, πρότεινε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να δοθεί μία ακόμα λύση στο ζήτημα του μεταναστευτικού.
Ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ πρότεινε να διατηρηθούν τα κέντρα κράτησης μεταναστών, εφόσον πληρούν τις προϋπόθεσης και να αξιοποιηθούν στρατόπεδα στην Αττική, ακόμη και οι κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το μεταναστευτικό, λόγω του μεγέθους του, συνιστά θέμα που πρέπει να διαχειριστεί το κράτος, και όχι οι Δήμοι, ενώ σχολίασε και τη δήλωσε της  αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου πως οι μετανάστες «λιάζονται» στις πλατείες, λέγοντας ότι θα πρέπει να σοβαρευτούμε ώστε να μην ξαναζήσουμε καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας όπως αυτές του 2012, ή και χειρότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com