Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

"EΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ" ...«Πάρτι» με παράνομες ελληνοποιήσεις Αλβανών στα Ιωάννινα !!!


Υπόθεση χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών από την υπηρεσία Δημοτολογίου του δήμου Ιωαννιτών σε Αλβανούς πολίτες, προκειμένου να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, αποκαλύφθηκε μετά από εσωτερικό έλεγχο του διευθυντή της υπηρεσίας, που έγινε κατόπιν αιτήματος του Προξενείου Αργυροκάστρου.
Το αίτημα αφορούσε τον έλεγχο γνησιότητας πιστοποιητικού που προσκόμισε Αλβανός πολίτης, για το οποίο στην συνέχεια διαπιστώθηκε από την έρευνα στον δήμο Ιωαννιτών, ότι δεν είχε τις απαιτούμενες διατυπώσεις δημοσίου έγγραφου, υπογραφές και σφραγίδες.
Στη συνέχεια η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ζήτησε από το Προξενείο Αργυροκάστρου να σταλούν για έλεγχο όλα τα πιστοποιητικά που έχουν φτάσει στο αρμόδιο γραφείο του.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν παράτυπα 14 έγγραφα.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε πως από την υπηρεσία Δημοτολογίου, εκδόθηκαν προς Αλβανούς πολίτες πιστοποιητικά σύμφωνα με τα οποία οι πρόγονοί τους ήταν Έλληνες, που ζούσαν στα Ιωάννινα.
Να σημειωθεί ότι τα πιστοποιητικά, «χρησιμοποιούν» τα μητρώα προ του 1913, πριν την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, τα οποία είναι χειρόγραφα και εμφανίζουν Αλβανούς πολίτες ως απογόνους Ελλήνων πολιτών, με στόχο να πετύχουν την παράνομη ελληνοποίησή τους.
Αύριο για την υπόθεση αναμένεται να ξεκινήσει ΕΔΕ από τον Δήμο Ιωαννιτών.





















http://aftonomi.gr/parti-me-paranomes-ellinopiisis-alvanon-sta-ioannina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com