Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Γ.Θαλάσσης στη θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής ...


Έναν εκπαιδευτικό, γυμνασιάρχη της Σχολής Μωραΐτη, τον κ. Γιώργο Θαλάσση, επέλεξε η Πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για την θέση του γενικού γραμματέα του κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, τον οποίο θα διαδεχτεί ο κ. Γιώργος Θαλάσσης, έχει γνωστοποιήσει εδώ και ημέρες στην κυρία Κωνσταντοπούλου την πρόθεσή του να αποχωρήσει μετά από πολυετή θητεία (τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας επί προεδρίας Φ. Πετσάλνικου και παρέμεινε και επί των ημερών του Ευ. Μεϊμαράκη).
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θαλάσσης είχε καταθέσει στην δίκη των δολοφόνων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς ο άτυχος νέος είχε υπάρξει μαθητής του, ενώ στάθηκε αλληλέγγυος και στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, φίλου και αυτόπτη μάρτυρα στην δολοφονία του 15χρονου μαθητή.


















defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com