Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τεράστιο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση ...

Τεράστιο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα προηγείται με 47,8%, ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 21,1%. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή με 6,1% και ακολουθούν: Ποτάμι με 5,6%, ΚΚΕ με 4,5%, ΑΝΕΛ με 4,4%, ΠΑΣΟΚ με 3,4% και Κίνημα με 2,2%.
Μεγάλο είναι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην πρόθεση ψήφου, όπου συγκεντρώνει το 41,9%, με τη ΝΔ να πέφτει κάτω από τις 20 μονάδες (18,4%)! Ακολουθούν η ΧΑ με 5,3%, το Ποτάμι με 4,9%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι ΑΝΕΛ με 3,8%, το ΠΑΣΟΚ με 3% και το Κίνημα με 2%.
dimoskopisi1
Την ίδια ώρα, το 84% τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ, ενώ μόλις το 13% τάσσεται υπέρ της δραχμής.

dimoskopisi2
Σχετικά, δε, με τη στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, το 60% θεωρεί ότι πρέπει να υποχωρήσει η Ευρωζώνη από τη θέση της, το 20% η Ελλάδα, ενώ το 18% και οι δύο πλευρές.
dimoskopisi3
Σε ερώτηση, τέλος, αν θα βρεθεί τελικά συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, το 80% δηλώνει αισιόδοξο και μόλις το 17% πιστεύει ότι δεν θα βρεθεί λύση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com