Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

BINTEO-- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ…




Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της βουλής, ο  βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος, αρχικά κατήγγειλε το Πασόκ ως την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση των τελευταίων 40 ετών που έχει χαραχθεί στην συνείδηση των Ελλήνων και τα όσα έχει κάνει εις βάρος της πατρίδας.    
Για το Σύριζα είπε ότι ξέχασε τις προεκλογικές του εξαγγελίες και αυτά που έλεγε στην βουλή τα τελευταία τρία χρόνια. Παράλληλα, στηλίτευσε την επικοινωνιακή πολιτική των Συριζαίων, γιατί άλλα λένε στο εσωτερικό της χώρας και άλλα στο εξωτερικό για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου που στην ουσία είναι Μνημόνιο άσχετα με το πώς το έχουν ονομάσει.  
Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι αν και έχει  την ονομασία «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση  της Οικονομίας» πρόκειται για μέτρα ανακούφισης μικρής μερίδας πολιτών αλλά η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει επί της αρχής συγκεκριμένα άρθρα αν και δεν βλέπει προτάσεις για την πραγματική επανεκκίνηση της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com