Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

"Βόμβες" Στρατούλη:Η προηγούμενη κυβέρνηση μου άφησε στα συρτάρια αποφάσεις μείωσης συντάξεων και τις ακύρωσα !...


Ετοιμάζονταν να αφαιρέσουν 500 εκατ. ευρώ... 

Η προηγούμενη κυβέρνηση μου άφησε στα συρτάρια αποφάσεις για μείωση συντάξεων και εφάπαξ, αλλά εγώ τις ακύρωσα, αποκάλυψε, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης επί του νομοσχέδιου για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης.
Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε «στα συρτάρια του υπουργείου βρήκα ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υπολογίσει 395,5 εκατ. ευρώ από μείωση σε συντάξεις και εφάπαξ, 100 εκατ. ευρώ από το ΕΚΑΣ και 2 εκατ. ευρώ από μείωση στις κύριες συντάξεις.
Ετοιμάζονταν να αφαιρέσουν 500 εκατ. ευρώ». !!!

«Εμείς δεν θα τα αφαιρέσουμε από συνταξιούχους και θα τα αναπληρώσουμε από 400 εκατ. ευρώ που θα εισπράξουμε από ρύθμιση οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία», έσπευσε να καταστήσει σαφές ο κ. Στρατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com