Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ...


Να γίνει έλεγχος των οικονομικών όλων των βουλευτών και όλων των κομμάτων ζητά η Χρυσή Αυγή.

«Να γίνει άμεσα διεξοδικός έλεγχος των οικονομικών όλων των βουλευτών και όλων των κομμάτων όπως έγινε μόνο για την Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της και απεδείχθη πως είμαστε το μοναδικό κόμμα με απολύτως καθαρά ταμεία» αναφέρει η Χρυσή Αυγή σχετικά με τα δημοσιεύματα για πολιτικούς που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Επίσης, σε άλλη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας τα περί δημοψηφίσματος που «χρεώθηκαν» στο Γιάννη Βαρουφάκη, σημειώνει:
«Το μεγάλο δημοψήφισμα ήταν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η καταδίκη της μνημονιακής πολιτικής που συνεχίζει να εφαρμόζει ο Σύριζα προδίδοντας την νωπή λαϊκή εντολή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com