Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ" ΣΤΗΘΗ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΗΣ ΝΔ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ...


                               


Ασπίδα προστασίας στον Αντώνη Σαμαρά ύψωσε στην παρέμβασή του κατά τη συνεδρίαση της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Βορίδης.

«Υπάρχει θέμα ηγεσίας; Εδόθη η ευκαιρία ανοικτά. Δεν τέθηκε λοιπόν. Άρα το θέμα έκλεισε. Και όχι μόνο εδώ αλλά και στο δημόσιο διάλογο. Όσοι το συνεχίζουν φθείρουν και προκαλούν ζημιά στην παράταξη. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Έπρεπε να έχει παραιτηθεί; Την ίδια ώρα, όλοι εδώ μέσα - συμπεριλαμβανομένων και όσων το ισχυρίζονται - αποδέχονται την κρισιμότητα των στιγμών και μάλιστα επικαλέστηκαν και τις σημερινές δηλώσεις Βαρουφάκη περί εκλογών και δημοψηφίσματος. Επομένως ορθώς ο πρόεδρος δεν τους ακούει, υπεύθυνα σκεπτόμενος», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην κριτική ότι η «γαλάζια» παράταξη έχει στραφεί περισσότερο προς τα δεξιά, εγκαταλείποντας το χώρο της Κεντροδεξιάς.
«Που έχουμε πάει δεξιά; Ας μας πει κάποιος τι από αυτά που έχουμε κάνει, δεν έπρεπε να τα έχουμε κάνει και πού διαφωνούν σε όσα κάναμε. Ποιες είναι οι κεντρώες πολιτικές που προτείνουν; Κάποιοι πρότειναν ιδεολογικό επαναπροσδιορισμό. Δηλαδή θα αλλάξουμε τις ιδέες μας επειδή χάσαμε; Είχαμε πολιτική ή ιδεολογική ήττα; Υπάρχει λαϊκό και εθνικό συμφέρον. Ο Α. Σαμαράς έκανε αυτό που έπρεπε με βάση το εθνικό συμφέρον σε πλαίσιο ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς. Δυστυχώς για ορισμένους που αναφέρονται σε δήθεν εκστρατεία φόβου, υπάρχει η πραγματικότητα που λειτουργεί υπέρ του Α. Σαμαρά και τους διαψεύδει», κατέληξε ένα από τα… πρωτοπαλίκαρα του πρώην πρωθυπουργού που συνέχισε το καταστροφικό έργο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Υγεία.
 Την αγανάκτηση, αλλά και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μετά από 5,5 ώρες συνεδρίασης δεν είχε καταφέρει να πάρει ακόμα το λόγο, εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας, αποχωρώντας τελικά από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com