Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δικαστική Διεκδίκηση Ασφαλιστικού κατεταγέντων 1990-1992...

H Ε.Σ.ΠΕ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στα πλαίσια που μπορεί να βοηθήσει για την επίλυση του προβλήματος ασφαλιστικού κατεταγέντων τα έτη 1990-1992 (παλαιοί ασφαλισμένοι) προτίθεται να έρθει σε επαφή με νομικούς για τη δικαστική διεκδίκηση του προβλήματος, εφόσον το επόμενο χρονικό διάστημα δεν επιλυθεί το θέμα.
Όσα από τα μέλη της ΕΣΠΕΘ ενδιαφέρονται για την εν λόγω αγωγή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Ένωση μέσω e-mail ή με τον κ. Στέφανο Κουκουράβα.
Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠΕΙΡΟΥ με έγγραφο που διαβίβασε στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών αναμένει απαντήσεις-τοποθέτηση για το αν προτίθονται:
  • Να επεξεργασθούν και στη συνέχεια να προβούν σε νομοθετική ρύθμιση ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες που προέκυψαν με την εφαρμογή του Ν.3865/2010;
  • Aν ναι, πότε θα τροποποιηθεί ο εν λόγω Νόμος καθότι το Α’ Εξάμηνο 2015 η κατά κοινή ομολογία για «αδικία» θα λάβει και επισήμως σάρκα και οστά στους πρώτους θιγόμενους συναδέλφους στρατιωτικούς;

Με εκτίμηση


Στέφανος Κουκουράβας
(ΤΑΜΙΑΣ Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com