Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εντάξει ο Γ. Χαρδούβελης.Ο Χ. Αθανασίου;;;


Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, ζήτησε στις 20 Ιανουαρίου από τη Βουλή τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες για τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.Ο κύριος Χαρδούβελης φαίνεται να έχει βγάλει τμηματικά χρήματα στο εξωτερικό τα οποία μάλλον δεν εμφανίζονται στη δήλωση του Πόθεν Έσχες.
Πολύ καλά κάνει ο πρόεδρος της Αρχής και νυν υπουργός. Το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται με την περίπτωση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου,για τον οποίο έχουμε αποκαλύψει πως έκανε ψευδές Πόθεν Έσχες, ενώ τα παιδιά του εμφανίζονται με περιουσιακά στοιχεία τα οποία φαίνεται πως δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους;
Οι αποκαλύψεις του HOT DOC σε δύο συνεχόμενα τεύχη δεν στηρίζονταν σε κίνηση τραπεζών αλλά στην απλή αντιπαραβολή στοιχείων από τη δήλωση του Πόθεν Έσχες και των στοιχείων των Υποθηκοφυλακείων.Εύκολα αναγνώσιμα στοιχεία δηλαδή και κυρίως αδιαμφισβήτητα.
Ούτε ο κύριος Νικολούδης, ούτε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής,ούτε ο Άρειος Πάγος έκαναν το παραμικρό. Πόσο μάλλον όταν αποκαλύπταμε πως αντίστοιχες καταγγελίες για περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις στο εξωτερικό σε συγγενικά πρόσωπα είχαν καταγγελθεί το 2008, αλλά κουκουλώθηκαν παράνομα από μία υπάλληλο.
Τι έγινε λοιπόν με την υπόθεση Αθανασίου;Γιατί δεν κινήθηκε φύλλο; Μήπως η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου,ανάμεσα στα άλλα που τακτοποιεί στη Βουλή πρέπει να δει και αυτό;Περιμένουμε απάντηση...




















http://www.koutipandoras.gr/article/135011/entaxei-o-hardoyveliso-athanasioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com