Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Νέα πρόκληση από τον ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Χ.Γεωργιάδη κατά της Ελλάδας ...


Nέα εθνική πρόκληση από τον αποκαλούμενο στην Κύπρο "υποτακτικό του Β.Σόιμπλε" τον περιβόητο υπουργό Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» δήλωσε εμμέσως ότι τα κυπριακά και τα ελληνικά συμφέροντα δεν συμβαδίζουν!
Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση για τις επιθέσεις που κατά της Ελλάδας στο Eurogroup τόνισε ότι "πρωταρχική του έγνοια στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων της Κύπρου που έχει πληρώσει αρκετό κόστος λόγω κακών χειρισμών" υπονοώντας ότι ευθύνεται η Ελλάδα για την κατάσταση στην Κύπρο.
Σε συνέντευξη ο Κύπριος υπουργός υποστήριξε ότι "η ελληνική κυβέρνηση φέρει την ευθύνη των δικών της αποφάσεων και έχει δεδομένη τη συμπαράσταση της Κύπρου" κάτι όμως που δεν φάνηκε σε καμία από τις μέχρι σήμερα δηλώσεις του.
Ανέφερε συνέκρινε την προηγούμενη σχέση της Ελλάδας και της Κύπρου με αυτές του ψευδοκράτους με την Τουρκία λέγοντας ότι "Δεν είμαστε το ψευδοκράτος του οποίου η οικονομία είναι παράρτημα και παρακλάδι της οικονομίας της κατοχικής Τουρκίας", είπε.
 






































































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com