Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Διαρροή-φωτιά από Μαξίμου κατά ΔΟΛ -Ο Γ. Κατρούγκαλος απαντά στη ΝΔ: ''Τα χαλκεία είχαν πάλι δουλειά'' ...


Mε σκληρά λόγια πηγές της κυβέρνησης καταδικάζουν την επίθεση με πλαστά κείμενα κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ του ΔΟΛ, με εκδότη τον πατέρα του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Α.Ψυχάρη.
Στο δημοσίευμα, γίνονται σαφείς αναφορές σε συστηματική προσπάθεια ηθικής απομείωσης της κυβέρνησης, της διαπλοκής.
"Γελιούνται οικτρά", αναφέρουν πηγές του Μαξίμου, που προειδοποιούν ότι "το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο". 
«Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο.
Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία.
Γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία.
Και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης.
Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται».
Για παραποίηση της αλήθειας από τη ΝΔ και «όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας» έκανε λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με νέα δήλωσή του για το θέμα ανάληψης από το δικηγορικό του γραφείο υπόθεσης που αφορούσε σε συμβάσεις υπαλλήλων του δήμου Λάρισας. 
Ο κ. Κατρούγκαλος διευκρίνισε ότι το γραφείο είχε δικηγορική εμπλοκή με την υπόθεση το 2014 και όχι μετά την υπουργοποίησή του.
«Με εμφανίζουν να χειρίζομαι υπόθεση του Δήμου Λάρισας ενώ είμαι Υπουργός. Όπως προκύπτει, όμως, από απλή ανάγνωση της από  12-02-2015 υπ’ αριθμ. 47 απόφασης της δημαρχιακής επιτροπής δικηγορική εμπλοκή είχα μόνο το έτος 2014 και όχι μετά την ανάδειξη μου σε Υπουργό» ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος
«Ειδικότερα, τον Οκτώβρη του 2014 είχε ανατεθεί από κοινού στην δικηγορική μου εταιρία και σε μία άλλη δικηγόρο την Α.Λ. (με την υπ.αρ. 682/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής), η άσκηση προσφυγής κατά της διαδικασίας ελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου που είχε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης. Τότε, προφανώς, δεν ήμουν υπουργός και δεν υπήρχε σχετικό κώλυμα. Αντιθέτως, τον Φεβρουάριο του 2015, που είμαι Υπουργός, τελώ σε αναστολή και η δικηγορική μου εταιρία δεν υπάρχει, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι σαφής καθώς ανέφερε ότι «ήδη την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Κ.Λ.». πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com