Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Για το ΚΚΕ το φετινό πρότυπο της στρατιωτικής παρέλασης είναι... "φαιδρό"!!!


Ως ''φαιδρό'' και συνάμα ''επικίνδυνο'' χαρακτηρίζει το ΚΚΕ το μοντέλο παρελάσεων που σχεδιάζει για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα η κυβέρνηση δια του Υπουργείου Άμυνας και την Περιφέρεια Αττικής.
Με παρέμβασή του στην εκπομπή του Γ.Αυτιά στον Άλφα, ο  υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ και βουλευτής κ.  Γ. Γκιόκας έδωσε το στίγμα του κόμματος του για τις παρελάσεις και είπε σχετικά :
«Πέρα από το φαιδρό του όλου ζητήματος, υπάρχει και ένα επικίνδυνο στοιχείο. Και το επικίνδυνο στοιχείο είναι να προσπαθείς να καλλιεργήσεις ένα κλίμα δήθεν εθνικής ανάτασης με τις φιλαρμονικές και τις μπάντες του στρατού, το οποίο παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Η ανάταση του λαού, ιδιαίτερα σε τέτοιες ιστορικές επετείους, κατά τη γνώμη μας σημαίνει ρήξη με τους σύγχρονους δυνάστες του λαού, σημαίνει ρήξη με την ΕΕ, σημαίνει ρήξη με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που μας έφερε ως εδώ. Αυτό διδάσκει η ιστορία και έτσι πρέπει να την αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός».
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com