Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...


ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΩΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ
ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟ,ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ) ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΕΝΑΛ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ(ΙΚΑ) ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΗΜΝΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com