Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη η Αγγελική, η 22χρονη συνεργός του Ξηρού ...


Έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Αντιρομοκρατικής.
Συνελήφθη το πρωί στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού, η καταζητούμενη 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, που φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.

Η 22χρονη η οποία φέρεται να λειτουργούσε ως συνδετικός κρίκος με τους Πυρήνες της Φωτιάς κρυβόταν στο πατρικό σπίτι των αδελφών Τσάκαλου. Πρόκειται για τα δύο αδέρφια τα οποία έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στη οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Στο μεταξύ λίγη ώρα μετά τη σύλληψη της Αγγελικής συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, στο σπίτι της οποίας φέρεται να είχε βρει καταφύγιο η Αγγελική.

Η γυναίκα είχε προσέλθει στο Εφετείο προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών ενώ φέρεται πως πρόθεση της ήταν να καταθέσει πως ο 32χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απολογήθηκε σήμερα καθώς και η 36χρονη που συνελήφθη την Κυριακή δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν υλικό που επρόκειτο να τοποθετηθεί σε καλάσνικοφ που κατά την κατηγορία θα χρησιμοποιούσαν στην προσπάθεια απόδρασης από τον Κορυδαλλό.

Ο ανακριτής της είπε να επανέλθει στο γραφείο του την Παρασκευή και αμέσως μετά οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία συνέλαβε ακόμη δύο άτομα αναφορικά με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού. Αρχικά συνελήφθη ένας 39χρονος και ένας 32χρονος.

Ο πρώτος συνελήφθη στο Γαλάτσι και αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκρήξεις, κ.α. αδικήματα. Σε ότι αφορά τον 32χρονο συλληφθέντα πέρασε σήμερα το κατώφλι ανακριτή όπου και έλαβε νέα προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν όμως και μία 36χρονη έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε ο ειδικός εφέτης ανακριτής η οποία κατηγορείται για ένταξη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 36χρονη φέρεται να μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην Οργάνωση Συνομωσία πυρήνων της Φωτιάς σε ελεύθερους συνεργούς τους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/794756/sunelifthi-i-aggeliki-i-22hroni-sunergos-tou-xirou-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com