Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ειδικές επιχειρήσεις αποπληροφόρησης με στόχο την αποδόμηση Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου ...


Σφοδρές επιθέσεις έχει αρχίσει και δέχεται το κυβερνητικό δίδυμο, Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου εντός και εκτός Ελλάδος από τα κέντρα της "μαύρης αντίδρασης" που βέβαια κατευθύνονται από τα γνωστά κέντρα που έχουν αλυσσοδέσει την χώρα σήμερα και βέβαια έχουν συμμαχήσει με την "πέμπτη φάλαγγα" τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ιστοσελίδα πριν λίγο δημοσίευσε κύριο θέμα με τίτλο "Η Telegraph (σ.σ. δηλαδή η βρετανική εφημερίδα) αποκαλύπτει πώς θα είναι η ... νέα δραχμή" και απεικονίζουν ένα χαρτονόμισμα ή καλύτερα μια σειρά χαρτονομισμάτων υποτίθεται της "νέας δραχμής" που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στα ελληνικά blogs, δημιούργημα κάποιου ευφάνταστου blogger κι έχει γίνει viral!
Και όμως αυτό είναι η "αποκάλυψη" της Telegraph να να πετύχουν, τι; Εσωτερικό πανικό και πίεση στην κυβέρνηση να τα δώσει όλα στο Βερολίνο
Ετσι τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένο δέχεται λυσσώδεις επιθέσεις από τα συστημικά ΜΜΕ. Συμπτωματικά αυτές οι επιθέσεις έρχονται την επαύριο της απόφασής του να "παγώσει" την παραλαβή των ελικοπτέρων ΝΗ-90 που "γράφουν" διαθεσιμότητα 9% (!) και φέρουν το τρομακτικό σκάνδαλο προμήθειάς τους, αλλά και της απόφασής του να στείλει στα σύνορα 1400 στρατεύσιμους των κατηγοριών Ι1, Ι2 και Ι3, γόνους μεγάλων οικογενειών στην πλειοψηφία τους που υπηρετούσαν σε υπηρεσίες του λεκανοπεδίου.
Aυτά τα δύο περιστατικά έγιναν η αφορμή να εξαπολυθεί εναντίον του εκστρατεία συκοφάντησης και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πούν ότι αποστράτευσε τον Αρχηγό του Στρατού αντιστράτηγο Χ.Μανωλά γιατί διαφώνησε με την διακοπή της παράδοσης των ελικοπτέρων ή γιατί ήταν ... "πολύ ικανός"!
Το defencenet.gr γνωρίζει φυσικά το λόγο της αποστρατείας του (ικανότατου, μάχιμου και συμπαθέστατου πρώην Αρχηγού) ο οποίος λόγος δεν έχει καμία σχέση ούτε με την "υπερεπάρκεια του" ως Αρχηγού, ούτε βέβαια με την διαφωνία του (αν διαφώνησε...) με την διακοπή της παραλαβής των NH-90, αλλά ήταν καθαρά πολιτική απόφαση.
Δικαίως ή αδίκως αποστρατεύθηκε, αυτό δεν είναι ούτε του παρόντος, ούτε βέβαια θα είναι ο τελευταίος μέχρι να ισχύσει το νομοθετικό πλαίσιο που να δίνει τα 2+2 χρόνια παραμονής των Αρχηγών στην θέση τους.
Αλλά οι κονδυλοφόροι που κινούνται στο ευρύτερο κύκλο της αντιπροσωπείας της EADS International κατασκευάστριας των NH-90 έχουν λυσσάξει κατά του Π.Καμμένο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι επιχείρησαν να αποδομήσουν ακόμα και την είδηση που πρώτι το defencenet.gr δημοσίευσε για την πολιτική συμφωνία που έκλεισε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στο Άμπου Ντάμπι με τον διάδοχο του εμιράτου και αναπληρωτή ανώτατο διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν για να αναληφθεί ένα μέρος της υποστήριξης και συντήρησης των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-9 των ΗΑΕ από την ΕΑΒ.
Και τι δεν έγραψαν: Οτι τα ΗΑΕ "θα αντικαταστήσουν τα αεροσκάφη και δεν θα είναι δικά τους πλέον", ότι κάποια ... Μουχαμπαράτ ή κάτι τέτοιο πήρε την συντήρηση και διάφορα άλλα.
Ολα αυτά εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο υπουργός αδιαφορεί για την επικοινωνίακή του εικόνα και δεν "χώνει" χρήμα για να τον ευλογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι γνωστοί περίοικοι του υπουργικού γραφείοι.
Και πριν λίγο που η ΕΑΒ (την διοίκηση της οποίας έχει διορίσει ο Α.Σαμαράς) εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση ότι "Ο κ. Υπουργός (Π.Καμμένος) προχώρησε σε συμφωνία –μετά από παρέμβασή του- για την επισκευή και συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-9 της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από την ΕΑΒ και ευχαριστούμε τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο για αυτό", "μούγγα"!
Φυσικά και το ότι μιλάει με την Μόσχα και τους Ρώσους είναι ένα ακόμα στοιχείο που προσδίδει επιπλέον ταχύτητα κατάκρισης στο πρόσωπό του από τα γνωστά- "God bless America", "Yes Uncle Sam" και οι "Γερμανοί είναι φίλοι μας"- πολιτικά και δημοσιογραφικά κυκλώματα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΑΒ διαβάστε την προσεκτικά.
"Στο Ελληνικό περίπτερο η εταιρεία παρουσίασε τις δραστηριότητές της και διερεύνησε νέες προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών (...).Το Ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
Ο κ. Υπουργός ανακοίνωσε την επικείμενη σημαντική συμφωνία –μετά από παρέμβασή του- για την επισκευή και συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-9 της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από την ΕΑΒ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Δημήτριος Παπακώστας ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για τη συνδρομή του στη σημαντική αυτή εξέλιξη και τον ενημέρωσε για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας ειδικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com