Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

"NAI στην διακοπή κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής" .....


«Ναι» στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής λόγω της λόγω της μεγάλης υπόθεσης που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη είπε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. 
Με την απόφαση τους (518/2015) οι σύμβουλοι Επικρατείας απέρριψαν ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής και έκριναν συνταγματικές, νόμιμες και σύμφωνες με την ΕΣΔΑ τις αποφάσεις που «μπλόκαραν» κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση και οικονομική ενίσχυση προς την Χρυσή Αυγή, βάσει του νόμου 4203/2013 με τον οποίο προβλέφθηκε, ότι «σε περίπτωση άσκησης ποινικής δίωξης και επιβολής προσωρινής κράτησης αρχηγού κόμματος ή του ενός πέμπτου των βουλευτών ενός κόμματος για τα αδικήματα της εγκλήματα οργάνωσης, κ.λπ., αναστέλλεται προσωρινά η κρατική χρηματοδότηση και η οικονομική ενίσχυση».
Σε περίπτωση έκδοσης αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης αίρεται αναδρομικά η αναστολή και δίδεται η χρηματοδότηση αναδρομικά και άτοκα στο κόμμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com