Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στα υπόγεια της Συγγρού ή στο Βερολίνο είναι τα στούντιο της ΝΕΡΙΤ; ...


Μπορεί η κυβέρνηση να μετρά μόλις λίγες ημέρες στην εξουσία και να μην έχει προλάβει να αντιληφθεί την σημασία σε ορισμένα από τα "κλειδιά" ενός κράτους, αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθεί λίγο περισσότερο και πιο άμεσα με τη ΝΕΡΙΤ.
Οι ανταποκρίσεις από τις Βρυξέλλες, τα σχόλια, οι επισκέπτες θύμιζαν περισσότερο Βερολίνο παρά Αθήνα. Ή και τα υπόγεια της Συγγρού.
Δεν είπαμε να ... δοξολογούν την κυβέρνηση, όλοι οι Ελληνες πληρώνουν τη ΝΕΡΙΤ και πρέπει να υπάρχει σφαιρική κάλυψη και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική κάλυψη, αλλά σε τόσο κρίσιμες στιγμές καλό θα ήταν να μην κάνει τόσο σκληρή αντιπολίτευση στην εθνική προσπάθεια η κρατική τηλεόραση...





























Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com