Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Να με τι λεφτά αγοράστηκαν οι θωρακισμένες BMW των Μνημονιακών- Διαβάστε και Φρίξτε!!!


Από τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα οι δύο αλεξίσφαιρες και αλεξίβομβες BMW έχουν βγει στο σφυρί. Το κράτος τις πουλάει για να επιστρέψουν τα λεφτά στα δημόσια Ταμεία.
Όπως αποκαλύπτει την Πέμπτη ο Βηματοδότης, το αρμόδιο για τα κρατικά αυτοκίνητα υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρεί εδώ και δύο εβδομάδες να μάθει ποιος τις αγόρασε, πόσο ακριβώς στοίχισαν, ώστε να τις κοστολογήσει.
Προς μεγάλη του έκπληξη ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος,σύμφων με το tribune.gr, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πουθενά ούτε εντολή για την αγορά τους ούτε τιμολόγια ούτε καμία απόδειξη για την παραλαβή τους.
Κατά τον υπουργό οι BMW είναι για το κράτος… αόρατες, δεν υπάρχουν σε κανένα κρατικό έγγραφο.
Επειδή πάλι τέτοια πράγματα δεν γίνονται σε ένα σοβαρό κράτος, οι ελεγκτές έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα αρχεία με τα κρατικά αυτοκίνητα και πάλι δεν βρήκαν τίποτε.
Υστερα απ” αυτό συμπεραίνουν ότι τα δύο αυτά πανάκριβα αυτοκίνητα αγοράστηκαν από τα… μυστικά κονδύλια της κυβέρνησης.
Ως γνωστόν, στα μυστικά κονδύλια δεν ζητούνται αποδείξεις, καταλήγει το δημοσίευμα του Βηματοδότη.
Ας σημειωθεί ότι η αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη BMW την οποία κυκλοφορούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κόστισε περίπου 750.000 ευρώ.
1487 

http://www.makeleio.gr/?p=285008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr