Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Έξαλλος ο Σόιμπλε με την επαναφορά του κουρέματος: "Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις, θα ακυρωθεί η συμφωνία" ...


Το μένος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βολφγκανγκ Σόιμπλε προκάλεσαν οι χθεσινές τοποθετήσεις του Γιάννη Βαρουφάκη αναφορικά με το κούρεμα του ελληνικού χρέους, το οποίο επανέφερε με δηλώσεις του ο Έλληνας υπουργός.
Σύμφωνα με βουλευτές του κυβερνώντος CDU που επικαλείται το διεθνές πρακτορείο Reuters, ο κ. Σόιμπλε φέρεται να δήλωσε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του ότι οι δηλώσεις Βαρουφάκη «πλήττουν την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εταίρων».
Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, η συμφωνία του Eurogroup καθίσταται αυτομάτως άκυρη.



























defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com