Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου για αποφάσεις χωρίς την έγκρισή της ...


Σε καταγγελίες προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, από την έδρα του Προεδρείου της βουλής, με την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης της Ολομέλειας.
Η Πρόεδρος της βουλής αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδοθεί αποφάσεις από τις υπηρεσίες του κοινοβουλίου, χωρίς την δική της εντολή αν και αναφέρουν ότι εκδόθηκαν κατόπιν εντολής του Προέδρου της Βουλής.
«Διακινούνται διάφορες αποφάσεις με ημερομηνίες 6 και 7 Φεβρουαρίου ως δήθεν αποφάσεις με εντολή του Προέδρου της Βουλής.
Αυτές οι εντολές δεν έχουν  εκδοθεί με εντολή του Προέδρου της Βουλής και έχει καταστεί  σαφές στους αρμοδίους των υπηρεσιών και στον γενικό γραμματέα πως θα πρέπει άμεσα να αρθούν οι συνέπειες από τα ανυπόστατα έγγραφα.
Για λόγους διαφάνειας  οφείλω να ενημερώσω το Σώμα. Το κοινοβούλιο θα λειτουργεί με κανόνες διαφάνειας και οφείλουν να συμμορφώνονται όλοι και όσοι έχουν ευθύνη διαχείρισης οικονομικών πόρων», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com