Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ...


«Εγώ δεν πρόκειται να μείνω στο υπουργείο, αν δεν γυρίσουν οι καθαρίστριες», ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας το πρωί (22/02), στον RealFM υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε ένα τέτοιο κομβικό θέμα.
Σχετικά με διαπραγματεύσεις και την κατάρτιση της λίστας των μεταρρυθμίσεων που περιμένουν οι Ευρωπαίοι από την Ελλάδα τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι  η κυβέρνηση πηγαίνει τις προτάσεις που έχει εξαγγείλει. «Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Ενώ στην προηγούμενη περίοδο εφαρμόζαμε μνημόνιο, δηλαδή αλλαγές που έρχονταν από έξω, τώρα συζητάμε με τους εταίρους μας τις δικές μας μεταρρυθμίσεις» είπε εξαπολύοντας πυρά στην προηγούμενη κυβέρνηση.
«Έχουμε πάρει χρήματα από τους εταίρους και πρέπει να τα επιστρέψουμε είναι λογικό να τους ενημερώνουμε για ότι έχουμε να κάνουμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων.
Ωστόσο, όπως τόνισε για άλλη μία φορά υπάρχουν κόκκινες γραμμές, όπως την πρόσληψη 3.900 απολυμένων. «Εφόσον θα πάρουμε τους 3.900 ανθρώπους θα μειώσουμε αναλόγως τον αριθμό των προσλήψεων που ήταν προγραμματισμένο να γίνει» είπε χαρακτηριστικά.
«Θα γίνει διαπραγμάτευση . Τα δύσκολα είναι από εδώ και πέρα» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος λέγοντας πως «εμείς όπως είχαμε κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση πριν καταλήξει η συμφωνία θα έχουμε κόκκινες γραμμές και ως προς την εκτέλεση της συμφωνίας. Δεν πρόκειται να δεχτούμε υποχωρήσεις ότι και αν μας πουν σε αυτά που θεωρούμε εμείς ότι είναι κόκκινες γραμμές».
«Πράγματι θα συνεχίσουμε να μιλάμε με τους εταίρους για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε αυτό το τετράμηνο το αναγκαίο περιθώριο που έχουμε για να εφαρμόσουμε την πολιτική μας» επισήμανε ο κ. Κατρούγκαλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com