Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μεγαλόπολη: Επεισόδιο ανάμεσα σε Μητροπολίτη Ιερεμία και επισήμους .....


Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής ανάμεσα στον Μητροπολίτη Ιερεμία και τους επισήμους που είχαν πάει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μεγαλόπολη για την επιμνημόσυνη δέηση για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες.

Κατά την είσοδο των επισήμων στον ναό ο Δεσπότης τους έκανε παρατήρηση γιατί άργησαν για λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Καφενείου της Μεγαλόπολης» ο Μητροπολίτης Ιερεμίας δεν αρκέστηκε σε μια απλή παρατήρηση αλλά σε πολύ έντονο ύφος έκανε μακροσκελείς παρατηρήσεις που αφορούσαν και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης αλλά και γενικά όλους τους επισήμους που μεταξύ άλλων ήταν η Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η αντίδραση των καλεσμένων ήταν άμεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προτρέπει και τους υπόλοιπους και τελικά να αποχωρούν όλοι από την εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, πρόκειται για στιγμές με μεγάλη ένταση.

Οι επίσημοι τελικά αποχώρησαν και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το μνημείο για να κάνουν κατάθεση στεφάνων.


Πηγή: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com