Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"!...


Ενα επαίσχυντο κείμενο αντίθετο με το εθνικό συμφέρον, απλά και μόνο για να πάει κόντρα στην κυβέρνηση, χωρίς να λογαριάζει ότι αυτή την στιγμή χρειάζεται εθνική ενότητα και όχι μιρκοπολιτικές αντιπαλότητες υπέγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ (και οσονούπω απλός βουλευτής Μεσσηνίας...) Α.Σαμαράς μετά την συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόματος.
Το κείμενο του ΕΛΚ στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν «εμπόδιο» στο να βοηθηθεί η χώρα!
Το κείμενο στρέφεται εναντίον του ελληνικού κράτους, αναφέροντας ότι "Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων" δηλαδή της δικής του, της κυβέρνησης Παπανδρέου και της "μαύρης" κυβέρνησης Παπαδήμου που ισοπέδωσαν τη χώρα, και έφεραν ποταμούς αίματος και δακρύων, καθώς και - τουλάχιστον - "μερική γεωπολιτική έκλειψη" στα συμφέροντα του Εθνους.
Οι υπογράφοντες αποκρύπτουν τα πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ και παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίο δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή των τόκων των δανείων) σαν ένδειξη ανάπτυξης, όταν ταχρεωστούμενα από το κράτος στους πολίτες είναι ακριβώς τα διπλά από το πρωτογενές πλεόνασαμ, όπως έχει αποκαλύψει το defencenet.gr.
Στο ίδιο κείμενο, με σαφώς αντιρωσικούς τόνους, εκφράζεται αλληλεγγύη στην φιλονεοναζιστική μαριονέτα, τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, ενώ το "κλου" είναι άλλο: Αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα σαν μπανανία το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα φαίνεται ότι χρησιμοποιεί αυτόματους μεταφραστές για τα κείμενά του και έτσι στην επίσημη σελίδα του η ανακοίνωση στα Ελληνικά περιλαμβάνει απίστευτα μαργαριτάρια.
Ολόκληρη η επαίσχυντη, για τον Α.Σαμαρά, ανακοίνωση από τη σελίδα του ΕΛΚ:
"Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση αυτή, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τόνισαν την ετοιμότητά τους να βρουν μια λύση για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα και εξέφρασαν την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν θα θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
«Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες του λαού της Ελλάδα δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο με μονομερείς ενέργειες. Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οφείλει να τηρεί όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε.
Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είχε καταστήσει έτοιμη την Ευρώπη να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ελλάδα προκειμένου να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα τους.
Καλούμε τον Α.Τσίπρα να μην αποτελέσει εμπόδιο στο να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδα. Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη και η ανεργία μειώνεται (σ.σ.: !!!). Στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, το ΕΛΚ οδήγησε τις κυβερνήσεις στις σωστές οικονομικές αποφάσεις για να ανακτήσει η χώρα την εμπιστοσύνη των επενδυτών.  
Βεβαίως, στην Ελλάδα ήταν πιο δύσκολο και πήρε περισσότερο χρόνο, αλλά (σ.σ.: εδώ, γελάνε) ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε τη χώρα στην πορεία της προς τη σταθερότητα και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης. Τώρα είναι στο χέρι του πρωθυπουργού να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους στην Ελλάδα και να καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα πλήξει τους πολίτες» αναφέρει το ανακοινωθέν.
Οι ηγέτες του ΕΛΚ παρόντες στη Σύνοδο Κορυφής εξέφρασαν επίσης την "αλληλεγγύη στο λαό της Ουκρανίας", δήλωσαν "την πλήρη εμπιστοσύνη τους στον Πρόεδρο Poroshenko και τον Πρωθυπουργό Yatsenyuk" (ο οποίος χαιρετούσε ναζιστικά την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του!), και χαιρέτησαν τις προσπάθειες της Άνγκελα Μέρκελ και του Φρανσουά Ολάντ!
«Τα όπλα στο έδαφος της Ουκρανίας θα πρέπει να αποσυρθούν. Οι ηγέτες του ΕΛΚ εξέφρασαν την ελπίδα ότι η συμφωνία του Μινσκ θα γίνει σεβαστή και θα οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης.Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι ο Πρόεδρος Poroshenko και ο πρωθυπουργός Yatsenyuk θα κάνουν ό, τι είναι στην αρμοδιότητά τους να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.
Εμείς αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν , να τηρήσει επίσης κάθε δέσμευση που έλαβε στο Μινσκ.
Το ΕΛΚ θα συμπαρασταθεί στην ουκρανική κυβέρνηση για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για να επιστρέψει την Ουκρανία προς τη σταθερότητα και τις οικονομικές επιδόσεις του παρελθόντος».































Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com