Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

3 BINTEO-Στρατηγός Συναδινός: Η Γερμανία μας χρωστά, δεν της χρωστάμε! ...


Στις 11 Φεβρουαρίου 2015, στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία για την άτυπη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός έλαβε το βήμα και αναφέρθηκε στα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η Γερμανία και οι χώρες δορυφόροι της, στην Ελλάδα.
Τόνισε ότι η Γερμανία έχει κηρύξει ένα νέο οικονομικό πόλεμο, εναντίον των εταίρων της και ότι, όποιος συμφωνεί μαζί της είναι καλός, ενώ όποιος διαφωνεί πρέπει να συμμορφωθεί, επισημαίνοντας ότι, ο γερμανικός σκοπός αγιάζει τα μέσα.

 Ακολουθεί η ομιλία του Στρατηγού:
Κύριε Πρόεδρε, Το θέμα της Ελλάδας και οι πρόσφατες αλλαγές στην πολιτική σκακιέρα, έχουν αναδειχτεί ως το κορυφαίο θέμα συζήτησης στους θεσμούς αλλά και στην κοινωνία της Ευρώπης. Επί πέντε χρόνια η Γερμανία και οι χώρες δορυφόροι της, είχαν επιβάλλει τα μνημόνια και σκληρά μέτρα, είχαν επιβάλλει με την προπαγάνδα τους κυβερνήσεις μαριονέτες και παρέδιδαν και παραδίδουν ειδικά μαθήματα οικονομίας δοκιμάζοντας τις αντοχές του ελληνικού, και όχι μόνο, λαού. Ειδικά για την Ελλάδα, η πολύχρονη ύφεση και τα παράλογα δημοσιονομικά μέτρα οδήγησαν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.Η ηττημένη Γερμανία με το βεβαρημένο παρελθόν των 2 παγκοσμίων πολέμων, των εκατομμυρίων νεκρών και των απάνθρωπων εγκλημάτων, έχει κηρύξει ένα νέο οικονομικό πόλεμο, εναντίον των εταίρων της. Όποιος συμφωνεί μαζί της είναι καλός όποιος διαφωνεί πρέπει να συμμορφωθεί.
Ο γερμανικός σκοπός αγιάζει τα μέσα. Έχει ξεχάσει τα παγκόσμια μαθήματα που διδάχτηκε. Σύντομα οι Γερμανοί πολίτες θα καταλάβουν ότι για όλα δε φταίνε οι άλλοι και ειδικά οι δήθεν τεμπέληδες Έλληνες. Είναι θέμα χρόνου μέχρι η Μέρκελ να καταλάβει ότι η Ευρώπη δεν αντέχει μια Γερμανία δυνάστη και ληστή, που συνεχώς απειλεί και απαιτεί. Οι Έλληνες δε θέλουν μια Γερμανία που στέλνει τους πράκτορές της να εξαγοράζουν κυβερνήσεις, που δεν πληρώνει τα δικά της χρέη όπως κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις. Μας χρωστά δεν της χρωστάμε. ΝΑΖΙ και φασίστες δεν είναι τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι που κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλό τους, ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη και ας αναλογιστούν τι έχουν πράξει μέχρι σήμερα. Θα εκπλαγούν…
Στη συνέχεια ο Ευρωβουλευτής Richard Sulík, από την Σλοβακία, μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στην οποία είχαν προσχωρήσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απηύθυνε την ερώτηση που ακολουθεί στον Στρατηγό:
Κοιτάξτε, συμφωνώ μαζί σας όσον αναφορά την πολιτική διάσωσης. Όμως τώρα εσείς θέλετε να περικοπεί το χρέος και ξεχνάτε όμως ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία η οποία θα χάσει χρήματα αν γίνει κάτι τέτοιο και η Σλοβακία, όχι η Τσεχία αλλά η Σλοβενία όμως και άλλες χώρες. Η Σλοβακία, λοιπόν, πώς μπορεί να δεχθεί να σας χαρίσουμε εσάς χρήματα;
Για να λάβει ως απάντηση από τον Στρατηγό:
Δεν θέλουμε να μας χαρίσει κανένας χρήματα. Ήδη έχει ειπωθεί και από αυτήν εδώ την αίθουσα ότι, θα καλυφθούν όλα τα χρέη. Αλλά πρέπει να αναλογιστείτε και τι επιτόκια έχετε πάρει και η Γερμανία και η Αυστρία και όλοι εσείς οι υπόλοιποι.




















http://www.makeleio.gr/?p=276103

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com