Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ... .


Απαισιόδοξος για τη συνέχιση των συζητήσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος εμφανίστηκε ...
σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, σε δηλώσεις του σε Ολλανδούς δημοσιογράφους.


Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ANP, σύμφωνα με τον κ. Ντάισελμπλουμ η Ελλάδα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι πως χρήματα δεν υπάρχουν, για αυτό και εξέφρασε την απαισιοδοξία του, όσον αφορά στις πιθανότητες επιτυχίας των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε χαρακτηριστικά πως είναι «πολύ περίπλοκο» και πρόσθεσε ότι μπορεί κανείς να ξοδέψει χρήματα μόνο όταν υπάρχουν.

«Η Ελλάδα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα», υπογράμμισε.

«Οι επιλογές της Ελλάδας είναι περιορισμένες. Απαιτείται ακόμη τεράστια προσαρμογή, και δεν είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία», είπε, έπειτα και από τις χθεσινές δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, πως οι προσδοκίες δεν θα πρέπει να είναι ακόμα πολύ υψηλές για το θέμα του ελληνικού χρέους και ότι ο πολιτικός συμβιβασμός θα είναι πολύ σκληρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com