Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Στα άκρα τραβάει την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΑΝΤ1 ...


Ενώ όλη η Ελλάδα ανέμενε με αγωνία τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο ΑΝΤ1 ήταν το μόνο από τα μεγάλα κανάλια που αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του και να μην τη μεταδώσει! Βέβαια το ίδιο έκανε και το STAR, αλλά το κανάλι της Κηφισιάς, παραδοσιακά ποτέ δεν διακόπτει το πρόγραμμά του για τις πολιτικές εξελίξεις…
 
Ωστόσο, η κατάσταση μεταξύ Αμαρουσίου και Κουμουνδούρου – τώρα και Μαξίμου, φαίνεται ότι βγαίνει εκτός ελέγχου…. Αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε όπως φαίνεται να ακολουθήσει ψυχροπολεμική τακτική απέναντι στη νέα κυβέρνηση!
 
 
 
 
 
http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/media/sta-akra-travaei-tin-kontra-me-ton-syriza-o-ant1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγή: www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com