Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ!!!!!



Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα οφείλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κοροϊδία που χωρίζει τους πολίτες σε δυο κατηγορίες.

Οι εικόνες που κάθε φορά διαδραματίζονται στη Βουλή με τις ψηφοφορίες για την άρση συγκεκριμένων βουλευτών - που υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις ή υπάρχουν υπόνοιες προς αυτή την κατεύθυνση - είναι τουλάχιστον εξοργιστικές.

 Η Βουλή πρέπει να πάψει να λειτουργεί επί τη βάσει συντεχνιακών συμφερόντων και να κρύβονται άπαντες πίσω από τις ψήφους των συναδέλφων τους.
Το Σύνταγμα των Ελλήνων είναι ξεκάθαρο: Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. 
Και επιτέλους ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται... Όποιος βουλευτής υπηρετεί σωστά την πατρίδα του δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. 
Είναι μοναδική ευκαιρία η σημερινή κυβέρνηση της αριστεράς να αποδείξει ότι σέβεται το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να προχωρήσει σε ρύθμιση και αλλαγή αυτού του καθεστώτος που δεν τιμά καθόλου το δημοκρατικό πολίτευμα.  
Ο λαός θέλει δικαιοσύνη και ισονομία, να νιώθει ότι είναι δίπλα στην εξουσία κι όχι απο κάτω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com