Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ) -Με μεγάλες τιμές τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ανχη ΠΟΛΥΖΩΝΗ στη Βαρειά Μυτιλήνης...


Mε την παρουσία του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ πλήθος κόσμου και επισήμων τελέσθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Κων/νου ΠΟΛΥΖΩΝΗ στο Στρατόπεδο «Άνχη ΠΟΛΥΖΩΝΗ» στη Βαρειά Μυτιλήνης.

Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κκ Ιακωβος ενώ ακολούθησε η τελετή αποκαλυπτηρίων από τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ.

Στην τελετή παρέστησαν διοικητές μονάδων, ενώ τις αρχές εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ Κυτελης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Λέσβου περιφερειακοί  και δημοτικοί σύμβουλοι απόστρατοι και έφεδροι αξιωματικοί  και πολλοί καλεσμένοι αλλά και αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής Λέσβου. Στην τελετή βρέθηκε και ο εγγονός του Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Κων/νου ΠΟΛΥΖΩΝΗ αλλά και συγγενείς όπου και κατέθεσαν στεφάνι. Δείτε στο βίντεο μας όπου μιλαει ο εγγονός του Αείμνηστου Κων/τίνου Πολυζώνη.

Το στρατόπεδο φέρει το όνομα του ηρωικού Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Κων/νου ΠΟΛΥΖΩΝΗ. Που γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και έπεσε μαχόμενος στη πρώτη γραμμή στην περιοχή της Άρτας το 1944 κατά τμημάτων του Γερμανικού στρατού.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και τις φωτογραφίες μας:




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com