Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

"ΒΟΥΤΙΑ" ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ...




''Βουτιά'' κάνουν οι τιμές των ακινήτων τα οποία οι ιδιοκτήτες τους πλέον ξεπουλούν με την αξία τους να θυμίζει πωλήσεις αυτοκινήτων.
 
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα που παρουσιάζει το «Βήμα της Κυριακής» όπως εκείνο ενός δυαριού σε πάροδο της οδού Ριζάρη στο Παγκράτι, το οποίο πουλήθηκε για μόλις 10.000 ευρώ.!!!
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχουν 3 βασικές δυνάμεις που επενεργούν στην κτηματαγορά κι εξακολουθούν να ισοπεδώνουν τις τιμές:
 
- Τα ενοίκια έχουν πέσει υπερβολικά την ώρα που οι φόροι έχουν πολλαπλασιαστεί.
- Η πλειονότητα των ιδιοκτητών έχει υποστεί μεγάλη μείωση εσόδων (κλείσιμο επιχειρήσεων, απώλεια εργασίας, μείωση εισοδημάτων).
- Οι τράπεζες έχουν αποσυρθεί από τη στήριξη της κτηματαγοράς, αφού σπάνια δίνουν στεγαστικά χωρίς ο αγοραστής να καταθέσει ως ενέχυρο της αξία του ακινήτου σε μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com