Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Συμβαίνει Τώρα:Οι Τζιχανιστές κατέλαβαν το Κομπάνι της Συρίας με τις ευλογίες του Ερντογάν!...





Οι Τζιχανιστές κατέλαβαν το Κομπάνι με “Συμφωνία” της Τουρκίας;
kormpani-2
Άφησαν το Κομπάνι στο Έλεος του Αλλάχ οι σύμμαχοι ενώ οι Τούρκοι αν και ήταν έτοιμοι όπως αποδεικνύουν και οι σχετικές εικόνες απο τα Τουρκικο-Συριακά  σύνορα όχι μόνο δεν βοήθησαν τους Κούρδους αλλά εμπόδισαν με δακρυγόνα τους Κούρδους που είχαν περάσει τα σύνορα να επιστρέψουν για να βοηθήσουν στη μάχη της Πόλης !
kormpani-3

Ήταν μαθηματικά και στρατιωτικά βέβαιο ότι η πόλη θα πέσει όταν την έχουν εγκαταλείψει πάνω απο 130.000 Κούρδοι και οι Τζιχαντιστές την πολιορκούσαν με βαρύ οπλισμό απέναντι στα ( λανιοντούφεκα )των Κούρδων Αγωνιστών !
kormpani-4
Οι Τούρκοι άδειασαν τη Συμμαχία και παρέδωσαν το Κομπάνι αφού παρά τις απειλές του Ερντογάν δεν διέταξαν ποτέ τις δυνάμεις να μπούνε ανάμεσα στις εμπόλεμες δυνάμεις!
kormpani-5

Στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν-σύμφωνα με το veteranos.gr- οτι υπάρχει συμφωνία των Τούρκων και των Τζιχαντιστών με αντάλαγμα την μη κατάληψη του Τουρκικού εδάφους του τάφου του Σουλειμάν !
kormpani-6
Ανάλογη συμφωνία υπήρξε και με το παζάρι των 49 Τούρκων που κρατούσαν αιχμάλωτοι οι Τζιχαντιστές με  πάνω απο 180  Τζιχαντιστές που ιοι Τούρκοι κρατούσαν στι φυλακές ανάμεσά τους και Ευρωπαίοι Τζιχαντιστές απο τους πιο σκληρούς όπως οι Σκοπιανοί μακελάρηδες.
Την αποκάλυψη έκαναν οι Times της Νέας Υόρκης και φέρνει σε δύσκολη θέση το δίδυμο Ερντογάν -Νταβούτουγλου ενώ οι συντάκτες αποκαλύπτουν οτι η Τουρκία έχει τελειώσει για την Συμμαχία !






















 http://www.makeleio.gr/?p=179474



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com