Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

“ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας (ΕΙΚΟΝΕΣ) ...





“Κρεμάστηκε” και ο βουλευτής Πρέβεζας…
Σε κυβερνητική… τροχιά έχει μπει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο βουλευτής Πρέβεζας του κόμματος, Κώστας Μπάρκας ήδη πήρε θέση στην… Κυβέρνηση της καρδιάς του.
mp2
Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αρχαία Επίδαυρο, ο Κώστας Μπάρκας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Παπαϊωάννου.
mp1
Δίπλα του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του κόμματος.
mp3
Στην Αρχαία Επίδαυρο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, ο Νίκος Βούτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Βίτσας κ.α.
mp4
Εκπροσώπηση είχε και η τοπική αυτοδιοίκηση του Ν. Πρέβεζας, με το Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή και αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, ενώ στο γάμο παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζάψας.
mp5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com