Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου οι Έφεδροι Καταδρομείς του ΚΕΕΔ! ...




Δυναμικό παρόν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Παπάγου, φιλοδοξούν να δώσουν οι Έφεδροι Καταδρομείς του Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων!
Η συμμετοχή του ΚΕΕΔ στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο επιβεβαιώθηκε από την δημοτική αρχή, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παρουσία των Εφέδρων Καταδρομέων στην παρέλαση, μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook.
Οι Έφεδροι Καταδρομείς είχαν παρελάσει στον δήμο Παπάγου και το 2013 - με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου - όπου με την άψογη εμφάνιση κέρδισαν το χειροκρότημα των πολιτών!


















http://www.defenceline.gr/index.php/news/item/1975-keed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com