Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση "βόμβα" από τον Π.Παυλόπουλο: "Δεν αποκλείω σύμπραξη της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ" ...




Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολιτικής σύμπραξης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.
 
Σε σημερινές του δηλώσεις στον Real Fm, είπε αρχικά πως η χθεσινή εκδήλωση στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δεν υπήρξε προεκλογική χροιά.
 
Αναφερόμενος στο ζήτημα ενδεχόμενης σύμπραξης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παυλόπουλος ξάφνιασε, αφού δεν απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο:
 
«Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει η Ελλάδα, δε μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Η ψήφος του ελληνικού λαού μπορεί να τα επιβάλλει όλα. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε πως οι υποχρεωτικοί γάμοι συνήθως δεν έχουν καλό αποτέλεσμα».
 




















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com