Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ Ο Α/Γ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΝΙΚΗ" ...




Μνημόσυνο για τους Πεσόντες Καταδρομείς και τους Αεροπόρους της Επιχείρησης ΝΙΚΗ στη Κύπρο τον Ιούλιο του 1974, θα τελεστεί αύριο το πρωί στην έδρα της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν τα αερομεταφερόμενα τμήματα της Α' Μοίρας Καταδρομών και της Διμοιρίας της Γ' ΜΑΚ για να ενισχύσουν τις ελληνικές δυνάμεις που μάχονταν τον Αττίλα.
Η επιμνημόσυνη δέηση, θα τελεστεί μπροστά από το μνημείο της Α' ΜΑΛ, παρουσία μεταξύ άλλων και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στα Χανιά για να παραστεί στις εκδηλώσεις με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τα δραματικά γεγονότα στη Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com