Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αυτοί που έλεγαν «ψηφίστε μας για να μην σας πάρουν τα σπίτια» κάνουν τους Έλληνες ενοικιαστές στις ιδιοκτησίες τους ...




Την βρήκαν τη λύση για τα «κόκκινα» δάνεια και δεν είναι άλλη από το να κάνουν τους Έλληνες ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια.
Με το πρόσχημα της «κοινωνική ευαισθησίας» και με τον τίτλο «Δίχτυ ασφαλείας σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους», οι τράπεζες σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζονται θα μπορούν μεταξύ άλλων, αφού αποκτήσουν την κυριότητα των ακινήτων, να τα ενοικιάζουν στους δανειολήπτες ή να τα παραχωρούν με χρηματοδοτική μίσθωση, ένα είδος leasing που ίσως προβλέπει και δυνατότητα επαναγοράς στο τέλος.
Με λίγα λόγια θα παίρνουν τα σπίτια του κόσμου και εν συνεχεία θα τα νοικιάζουν στους ιδιοκτήτες τους.
«Πρέπει να δείξουμε κοινωνική ευαισθησία σ’αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, να τους βοηθήσουμε με ένα δίχτυ ασφαλείας», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και προσθέτει: «Το κράτος πρέπει να σκέφτεται και τους πολίτες, όχι μόνο τους αριθμούς. Πρέπει να δώσει κάτι, ώστε να μη τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους. Από την πλευρά τους, οι τράπεζες πρέπει να σκεφτούν λύσεις για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να μείνουν στο σπίτι τους, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα».
Εκεί μας κατάντησαν λοιπόν. Θέλουν να κρατήσουμε τα σπίτια μας για τουλάχιστον ένα διάστημα μέχρι να μας πετάξουν έξω,
Το σχέδιο της καταστροφής της χώρας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων συνεχίζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.











hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com