Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

BINTEO--Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που προβάλλεται σε όλα τα ΚΕΝ της Κύπρου ...



Το βίντεο που ακολουθεί είναι η δημιουργία μίας 22χρονης φοιτήτριας δημοσιογραφίας από την Κύπρο, αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστικό και καθηλώνει! 
Έτσι το ΓΕΕΦ αποφάσισε να το προβάλλει στους νεοσύλλεκτους των ΚΕΝ της Κύπρου.

Πρόκειται για το φιλμάκι «Σε πόσα δευτερόλεπτα» που ετοίμασε η 22χρονη φοιτήτρια δημοσιογραφίας Χαρούλα Αλέξη με μοντάζ του μετρ του είδους Γιάννη Κοζάκου, και αρχικά είχε προβληθεί από την εκπομπή του MEGA «Καλημέρα Κύπρος».
Πρωταγωνιστές της ματωμένης ασφάλτου, μιλούν σε αυτό και σοκάρουν για το πόσο εύκολα αλλά και φρικτά επώδυνα μπορεί να αλλάξει η ζωή η δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, από μία απροσεξία μας ή αν δεν τηρήσουμε τους στοιχειώδεις κανόνες οδικής ασφάλειας!
Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι μας!
Το ΓΕΕΦ με τέτοιες πρωτοβουλίες και προβολές αποδεικνύει έμπρακτα πως στέκεται δίπλα στους εθνοφρουρούς, τονίζοντάς τους πως δεν τους χρειάζεται μόνο η πατρίδα αλλά και η κοινωνία μας.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com