Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τι αλλάζει στις ταυτότητες ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ...



Το ζητούσαν εδώ και πολλά χρόνια και δεν ήταν για λόγους τυπικούς. Τελικά τώρα αποφασίστηκε από τον Α/ΓΕΕΘΑ στα Στρατιωτικά Δελτία Ταυτότητας των μονιμοποιηθέντων Υπαξιωματικών προελεύσεως ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, στο πεδίο ΄΄ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ΄΄,  καθορίζεται η αναγραφή της ένδειξης ΄΄Μόνιμος΄΄.
          
 Όπως διευκρινίζουν πηγές του ΓΕΕΘΑ “γιια την αποφυγή άσκοπης οικονομικής επιβάρυνσης αλλά και την αποφόρτιση των οικείων Διευθύνσεων Προσωπικού, οι ανωτέρω ενέργειες αφορούν σε όσα δελτία θα εκδοθούν μετά την έναρξη ισχύος της παρούσας, αποκλειστικά λόγω προαγωγής στον επόμενο βαθμό ή απώλειας του παλαιού δελτίου”.












onalert,r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com