Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα 1-1 με γκολ του Παπασταθόπουλου στο 90'! - Πήγαμε παράταση ...




Τελείωσε το α'ημίχρονο με 0-0. Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Σαλπιγγίδης στο 37'. Προσπάθησε να πλασσάρει τον Κέιλορ Νάβας αλλά με την άκρη του ποδιού του ο Κοσταρικανός το έσωσε...
Χαμηλός ρυθμός, το βάρος στη διατήρηση του "μηδέν" και αναζήτηση ευκαιρίας μέσω λαθών και στημένων και από τις δύο ομάδες. Γενικά θυμίζει το ματς Βραζιλία-Χιλή με χαμηλή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα...
Η Κόστα Ρίκα προηγείται 1-0 με γκολ στο 52' του Μπράιαν Ρουίς. Γύρισμα του Μπολάνιος από αριστερά, ο Ρουίς πλασάρει με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Καρνέζη που έμεινε ακίνητος, όπως και όλοι οι αμυντικοί.
Ο Φ.Σάντος έριξε στον αγώνα και τον Κώστα Μήτρογλου, έναν δεύτερο σέντερ φορ μαζί με τον Σαμαρά.
 Ισοφαρίσαμε με τον Παπασταθόπουλο στο 90'! Μετά από μια σειρά χαμένων φάσεων και ευκαιριών, τα καταφέραμε! Βαθιά μπαλιά, ο Παπασταθόπουλος κοντρολάρει, ο Γκέκας σουτάρει, ο Νάβας αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπασταθόπουλος ισοφαρίζει σε κενή εστία!
Παραλίγο δεύτερο γκολ στο 93': Κεφαλιά του Μήτρογλου για την Ελλάδα και απόκρουση από τον Κέιλορ Νάβας. Σέντρα του Τοροσίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Μήτρογλου παίρνει την κεφαλιά, ο Νάβας αποκρούει ενστικτωδώς. Μεγάλη ευκαιρία!



























defencenet.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com