Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκάθαρο "ΌXI" από τους ΑΝΕΛ για την υποψηφιότητα Σ.Δήμα ...


Εκ νέου «όχι» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή είπαν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος το απόγευμα της Τρίτης.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «τον επόμενο Πρόεδρο πρέπει να τον επιλέξει κυβέρνηση πλειοψηφίας και όχι μειοψηφίας όπως σήμερα, γιατί δεν είναι συμβατό με τη βούληση του λαού».
Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι όσο πλησιάζουν οι κρίσιμες ημερομηνίες θα εντείνονται οι πιέσεις προς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.
«Θα ακούσετε πολλά, αλλά μην τα πιστεύετε. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι μια γροθιά» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, κάλεσε τους βουλευτές «να μην πιστεύουν τα φερόμενα ευρήματα», και εκτίμησε ότι οι έρευνες χρησιμοποιούνται ως μοχλός πίεσης προς τους βουλευτές. «Εάν δεν εκλεγεί τελικά Πρόεδρος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά» είπε ο κ. Καμμένος.
Επίσης στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ εκφράστηκε η εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα «θα πάει μέχρι τέλους, θα είναι και στις τρεις ψηφοφορίες».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να ανέβουν οι τόνοι της κριτικής κατά του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως για τις θέσεις του όσον αφορά τη διαχείριση του δημοσίου χρέους και τα εθνικά θέματα».
Τέλος, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εκτίμησαν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πολυκομματική και όχι δικομματική, υπό την έννοια της δημιουργίας φυγόκεντρων δυνάμεων στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, και τη συμμετοχή νεοεκλεγμένων στελεχών τους σε κυβερνητικό σχήμα.
 











































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com