Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθερος με όρους ο Στάθης Μπούκουρας για να ψηφίσει Σ.Δήμα σήμερα...


Ανήμερα της πρώτης ψηφοφορίας για πρόεδρο της Δημοκρατίας ανοίγει η πόρτα της φυλακής για τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα.
Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση έκανε δεκτό το αίτημά του βουλευτή για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της εγγυοδοσίας των 10.000 ευρώ.
Όπως δήλωσε η συνήγορός του Βάσω Πανταζή, «το συμβούλιο Εφετών ομόφωνα απεφάνθη με βούλευμα του, την μη παράταση της προσωρινής κράτησης του κ. Μπούκουρα, δεχόμενο ότι, μετά την ουσιαστική αποχώρηση του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων.."εγκλημάτων". Είναι μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του για την απόδειξη της αθωότητας του».
Aναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα ψηφίσει καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα δώσει θετική ψήφο....
 


























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com