Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει μονομερείς κινήσεις ...


Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Reuters τονίζει ότι ως κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα προβεί σε μονομερείς κινήσεις, «εκτός αν μας αναγκάσουν».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξή του στο Reuters, δήλωσε ότι «διαπραγμάτευση» σημαίνει ότι θέλουμε συμφωνημένη λύση, προσθέτοντας ότι αναμένει μια «σκληρή» στάση από τους εταίρους, αρχικά.
«Σχετικά με το χρέος και τη δανειακή σύμβαση που θα επαναδιαπραγματευθούμε, δεν είναι στις προθέσεις μας να προβούμε σε μονομερείς ενέργειες, εκτός αν μας εξαναγκάσουν» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε «παρ” όλο που πιστεύω ότι κανένας δεν θα μας εξαναγκάσει σε μονομερείς ενέργειες, γιατί κανείς δεν θα ωφεληθεί από μια τέτοια εξέλιξη στην καρδιά της Ευρώπης».












































http://www.antonionews.gr/?p=46621

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com