Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΩΤΕΡΑ--ΤΩΡΑ-ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Χαικαλης: “Μου έγινε BINTEO--ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ από 2 εώς 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας”!!!!!


Σε μία αποκάλυψη-”βόμβα” προχώρησε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαικάλης (που είναι και ο πρωταγωνιστής της καταγγελίας) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ο… Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.
Στη συνέχεια παρενέβη στην εκπομπή και ο ίδιος ο Παύλος Χαικάλης ο οποίος επιβεβαίωσε τα λόγια του Λαζόπουλου και είπε μάλιστα ότι γνωστός οικονομικός παράγοντας του προσέφερε το ποσό των 700.000 ευρώ ως προκαταβολή και τα  υπόλοιπα θα τα εισέπραττε από διαφημιστικά. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στον εισαγγελέα εδώ και περίπου 15 ημέρες.
Αναμένονται εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού στις 13:00 οι ΑΝΕΛ θα δώσουν συνέντευξη τύπου για το θέμα.
Δείτε τα βίντεο:


       
  
Με παρέμβασή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι «η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, επιβάλετε η εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία».
Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε επίσης ότι μετά τα δημοσιεύματα περί χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει με αυτό τον τρόπο την πολιτική ζωή. «Σήμερα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε.
Αντίδραση για θέμα Χαϊκάλη
Σύμφωνα με πληροφορίες το περασμένο Σάββατο ο κ.Χαικάλης προςήλθε  στον ειςαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση
για το θέμα του κουμπαρά, όμως:
-Αρνήθηκε να κατανομάσει το πρόςωπο που προςπάθηςε να τον εξαγοράςει, παρότι ρωτήθηκε επιςταμένως . Κι αυτό γιατι από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού
-Αρνήθηκε να κατοναμάσει τα πρόσωπα που κρύβονται απο πίσω.
Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες απο την εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιωνονται μεχρι στιγμης τα στοιχεία της καταγγελίας.

Αλ. Τσίπρας: «Εκτιμώ ότι πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία»
Την απόπειρα χρηματισμού του κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης με το ποσό των δύο έως τριών εκατομμύριων ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που το πιστοποιεί και έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα – Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τους ΑΝΕΛ για την απόπειρα χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη, σύμφωνα με το left.gr
Έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, ο Αλ. Τσίπρας είπε πως πρέπει να περιμένουμε για να δούμε και τι θα πει σχετικά με το θέμα η δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως «η χώρα βρίσκεται σε ολισθηρό δρόμο».
Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχει καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έχει δώσει και όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι ο βουλευτής έχει πάει για την καταγγελία, αλλά τα στοιχεία που έχει προσκομίσει δεν οδήγησαν σε περαιτέρω έρευνα.
Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο STAR ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι το ηχητικό υλικό «είναι ακόμη πιο σημαντικό» και υποστήριξε ότι η Εισαγγελία γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε τον χρηματισμό. Όπως είπε, πρόκειται για άνθρωπο γνωστό στους οικονομικούς κύκλους, αλλά δεν είναι πολιτικό πρόσωπο.





























































http://www.makeleio.gr/?p=234849 


http://www.makeleio.gr/?p=234735
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com