Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Εμπρησμός κτηνοτροφικής μονάδας στα ελληνοαλβανικά σύνορα ...


Επίθεση αγνώστων δέχτηκε στις 8.30 το βράδυ κτηνοτροφική μονάδα που λειτουργεί στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, στο ακριτικό χωριό Ορεινό Πωγωνίου.
 
Ειδικότερα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην στάνη, στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ειδική καρότσα 150 δέματα από τριφύλλι, τροφή για τα αιγοπρόβατα.
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια της μονάδας Σοφία Δημητρίου, όταν μαζί με τον γιο της προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά, δέχτηκαν πυροβολισμούς προκειμένου να μην πλησιάσουν τον φλεγόμενο χώρο.
 
Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε ένα χρόνο, που η κτηνοτροφική μονάδα βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων. Η δεύτερη φορά ήταν στις 19 Νοεμβρίου.
 
Η κ. Δημητρίου καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί απειλές από κτηνοτρόφους της περιοχής των συνόρων, ντόπιους και Αλβανούς, οι οποίοι επιδιώκουν με αυτές τις ενέργειες να σταματήσει η λειτουργία της μονάδας και να εκμεταλλεύονται τα βοσκοτόπια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com