Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ...

Να καταθέσει στο Εφετείο εκλήθη από τον Εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, το πρόσωπο που, σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Νωρίτερα ο κ. Αποστολόπουλος θα πάει στη ΓΑΔΑ.
Εντωμεταξύ το CD του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, με τις επίμαχες συνομιλίες σχετικά με την καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας του, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έφτασε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου σύμφωνα με το νόμο ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, χωρίς ν' ανοίξει το φάκελο, το διαβίβασε στον εισαγγελέα Εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλο, που διεξάγει τη σχετική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com