Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Nα δημοσιοποιηθεί το DVD – Τεράστια ερωτήματα για τη στάση της εισαγγελίας!...



Τίθεται ζήτημα δημοσίου συμφέροντος και προστασίας του πολιτεύματος, το συγκλονιστικό υλικό πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα, τονίζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν: Εγείρονται ερωτήματα για τη στάση της εισαγγελικής Αρχής που ενώ είχε αποδεικτικό υλικό για απόπειρα δωροδοκίας δεν κάλεσε τον δράστη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την αδράνεια της εισαγγελικής αρχής που ενώ είχε επί μέρες στην κατοχή της αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό τέλεσης απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή, δεν εξέδωσε εντολή αυτόφωρης διαδικασίας για τον δράστη, τονίζουν πηγές της Κουμουνδούρου.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τη δημοσιοποίηση του συγκλονιστικού υλικού, όπου ακούγονται καθαρά ονόματα και περιγραφές, καθώς αποδεικνύει την απόπειρα τέλεσης εγκληματικής πράξης κατά του πολιτεύματος, και προφανώς αποτελεί ζήτημα δημόσιου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com