Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ...

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος που φέρεται να προσπάθησε να χρηματίσει τον Π. Χαικάλη εξέδωσε ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα πρόκειται για θεατρικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη και ένα μανιώδη «showman» πολιτικό αρχηγό.
Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά την ρήση, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος
Είμαι στην άμεση διάθεση της δικαιοσύνης για αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανοραφίες».
Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος
Τεράστιο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και στα κομματικά γραφεία ο ρόλος του ανθρώπου που καταγγέλλεται από τους ΑΝ.ΕΛ ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη.
Όπως αποκάλυψε  από την πρώτη στιγμή πρόκειται για άνθρωπο που έχει διατελέσει μυστικό-σύμβουλος σε αρκετά πολιτικά γραφεία, κάτι που τόνισε και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει ότι ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος έχει «διατελέσει» μεταξύ άλλων σύμβουλος στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά και του Πάνου Καμμένου.
Σύμβουλος επί χρηματο-οικονομικών θεμάτων. Ξεκίνησε τη «σταδιοδρομία» του στο χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός με ρόλο θολό και αδιευκρίνιστο. Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ ρωτώντας για τον Αποστολόπουλο μαθαίνουμε ότι ήταν αρκετά γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα αν και ο ρόλος του ήταν πάντα αδιευκρίνιστος. «Δεν κατείχε ποτέ θεσμικές θέσεις, απλά ο ίδιος διατείνονταν ότι ήταν σύμβουλος, παράγοντας…», λένε όσοι τον γνωρίζουν.
Την ίδια θολή δραστηριότητα είχε αργότερα και στην κυβέρνηση της ΝΔ όταν – όπως είπε ο κ. Καμμένος – τον γνώρισε στο γραφείο του πρωθυπουργού και του τον συνέστησε ο Δημήτρης Σταμάτης ως «ειδικό επί θεμάτων CDS».
Μετά το… πέρασμά του από τη ΝΔ, κατευθύνθηκε στους ΑΝ.ΕΛ., πάλι ως σύμβουλος, δίπλα στον Καμμένο, από όπου στη συνέχεια έφυγε και σύμφωνα με τους ΑΝ.ΕΛ. ξαναπήγε στη ΝΔ.
Είναι βέβαιον πως η υπόθεση έχει πολλά κενά τόσο για το ρόλο του συγκεκριμένου προσώπου, όσο και για το ρόλο των κομμάτων από τα οποία πέρασε και βεβαίως για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι ο εν λόγω κύριος φέρεται να έχει διατελέσει τραπεζικός υπάλληλος στην Πειραιώς και στη Γερμανική Deutche Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com