Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

BANKINGNEWS:Κατέρρευσε η αξιοπιστία της δικαιοσύνης – Ο Μπαλτάκος στο απυρόβλητο και ο Κασιδιάρης διώκεται ...


Πλησιάζει ο καιρός που οι επίορκοι δικαστές θα βρεθούν κατηγορούμενοι επειδή ατίμωσαν το Σύνταγμα και τον θεσμό της δικαιοσύνης.

Κατέρρευσε η αξιοπιστία της δικαιοσύνης.
Κατέρρευσε η σοβαρότητα της δικαιοσύνης.
Κατέρρευσε κάθε έννοια απονομής δικαιοσύνης.
Ο Μπαλτάκος πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης και προσωπικός συνεργάτης του Α. Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού, αποκάλυψε σε video το πώς σχεδίασε ο Σαμαράς με ομάδα εισαγγελέων ειδικά Κουτζαμάνη και Ντογιάκο την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής.
Το παράδοξο είναι ότι εκείνη την περίοδο των αποκαλύψεων προκλήθηκε πολιτικός σεισμός καθώς ο Μπαλτάκος ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά μίλησε για όλα και προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Η δικαιοσύνη δεν κάλεσε τον Μπαλτάκο ώστε να προχωρήσει η διερεύνηση της υπόθεσης.
Στην βουλή δεν ετέθη το θέμα αυτό, της ωμής παρέμβασης του πρωθυπουργού στην ελληνική δικαιοσύνη με στόχο να εξοντώσει τον πολιτικό του αντίπαλο.
Ο Κασιδιάρης προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που πήρε το video κρυφά προφανώς από τον Μπαλτάκο διώκεται για τις…αποκαλύψεις.
Δηλαδή ο Μπαλτάκος που προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργό, βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο Κασιδιάρης που προσπάθησε να βρει πειστήρια για τις πολιτικές διώξεις που έχει υποστεί η Χρυσή Αυγή…βρίσκεται κατηγορούμενος.
Οι δικαστές αυτοί είναι πλέον επικίνδυνοι για το Σύνταγμα και την Δημοκρατία, ποδοπατούν κάθε έννοια απονομής δικαιοσύνης και το μόνο που κερδίζουν τα καθοδηγούμενα πιόνια είναι την χλεύη της κοινωνίας.
Πλησιάζει ο καιρός που οι επίορκοι δικαστές θα βρεθούν κατηγορούμενοι επειδή ατίμωσαν το Σύνταγμα και τον θεσμό της δικαιοσύνης.

 
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com